Rijden met de E-chopper

Onze werkgever wilde maar al te graag eens wat anders doen dan de normaliter uitje. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om mee te denken. Meer ogen zien immers meer dan 2 toch? Enfin, wij zijn gaan zoeken op het internet. Al snel kwamen wij terecht op de website van E-chopperhuren.nl. Hier is het mogelijk om voor het team een schitterende e-chopper te huren. Aangezien wij de kosten ook zeer aantrekkelijk vonden hebben wij ervoor gekozen om het te presenteren aan onze werkgever.

Hij reageerde hier enorm enthousiast op! Vervolgens kregen wij dan ook het bericht te horen dat hij dit heeft geboekt en dat onze dagje weg ook echt doorging! Toen wij bij dit bedrijf aankwamen zagen wij onze e-chopper al meteen staan. Zelf had ik hier nog nooit op gereden, maar gelukkig was ik niet de enige.

Onze dag was ontzettend goed en gezellig verlopen. Samen met mijn collega’s hebben wij mogen genieten van de omgeving en dat was enorm prachtig. De dieren die je zag lopen zal ik zeer zeker niet meer vergeten. Kortom, onze dagje weg is precies zo verlopen zoals onze werkgever het in gedachten had. Aan het einde van de dag hebben wij overigens nog wel genoten van een bbq op de zaak. Neem zelf ook eens een kijkje op deze website als jij hier graag meer over te weten wilt komen!