Kunststof rijplaten

kunststof rijplaten

Online kun jij je oriënteren en inspiratie opdoen bij de aanbieders van kunststof rijplaten. Kijk online welke platen in jouw situatie de meest geschikte zijn. Naast de vele info bij de producten kun je toch nog vragen hebben.

Neem gerust telefonisch contact op of stuur een mail. Heb je jouw product gevonden, plaats je bestelling en vergeet niet te kijken naar de andere producten, die wellicht ook erg bruikbaar voor je zijn. Shoppen online, doe het wanneer het jou uitkomt en pluis de hele website op je gemak door.

kunststof rijplaten

Stalen of kunststof rijplaten?

Ben je er al uit? Heb je lang nagedacht of je gaat kiezen voor stalen of kunststof rijplaten? Logisch, hoe meer mogelijkheden er zijn, hoe moeilijker de keuze wordt. Misschien helpen de volgende voor- en nadelen je verder en zo niet neem dan contact op met genoemd bedrijf.

De voordelen van stalen rijplaten:

–          Stalen rijplaten zijn verkrijgbaar in grotere maten, waardoor ze zwaarder belast kunnen worden

–          Stalen rijplaten zijn door hun omvang niet erg gewild bij mensen die ze gratis voor je willen opruimen (diefstal dus)

De voordelen zijn tevens de nadelen: de zwaarte en grootte.

De voordelen van kunststof platen:

–          Relatief goedkoop

–          Minder zwaar dan zijn stalen broer, dus eenvoudiger te verplaatsen

–          Het motief in de plaat zorgt voor meer grip

De nadelen zijn dat de rijplaten eenvoudig door dieven mee kunnen worden genomen. Probeer dit te voorkomen door een logo te laten aanbrengen. Het kost je iets meer geld en de levertijd zal iets langer zijn (logisch toch?), maar diefstalpreventie en herkenbaarheid zijn in jouw belang.