Nieuwe gasveer besteld

Afgelopen week ben ik erachter gekomen dat mijn achterklep van de auto niet meer normaal omhoog gaat. Deze moest ik gewoon vasthouden anders viel hij naar beneden! Hier baalde ik zo van waardoor ik bij de autogarage heb gevraagd waar het aan zou kunnen liggen. Hij vertelde mij dat er een nieuwe gasveer in moest komen, ook de kosten bij hun kreeg ik te horen….

logo

Dit vond ik veel te duur waardoor ik gedacht had dat ik het elders goedkoper kan krijgen. Uiteindelijk ben ik dan ook via het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Mparts. Dit bedrijf maakt het dus wel mogelijk om goedkope gasveren te leveren!

Snelle bezorging

Ik heb er natuurlijk dan ook voor gekozen om bij hun te bestellen. De kosten zijn aanzienlijk lager als dat ik naar een garage zou moeten om het erin te laten zetten. Nu dat de bestelling al na een paar minuten was geregeld hoefde ik alleen maar op het internet te zoeken hoe dat ik het monteren moet. Dit was zo gemakkelijk waardoor ik niet meer kon wachten tot ik mijn gasveer in ontvangst mocht nemen. Nu dat een vriend van mij ook hetzelfde probleem had heb ik tegen hem gezegd dat hij het daar moet bestellen, ik was dan wel zo aardig om het voor hem erin te zetten.

Gastrekveren-web_s