Mijn gasveer aankoop!

gasveer

Afgelopen week heb ik voor mijn garage nieuwe onderdelen ingekocht, waaronder een gasveer. Ik heb er meerdere gekocht en heb ze afgelopen week binnen gekregen. Ik ben onwijs te spreken over de kwaliteit en vooral de service van Mparts, waar ik ze gekocht heb. Daarom wil ik jullie er graag over vertellen en bovenal aanraden om ook een kijkje te nemen op de website!gasveer

Wat is het eigenlijk?

Misschien weet je niet op het eerste gezicht niet wat een gasveer is, maar iedereen gebruikt het bijna dagelijks. Er zijn twee verschillende soorten:gasveer

  • Gasdrukveer
  • Gastrekveer

Bij een gasdrukveer is er kracht nodig om de veer in te drukken. Deze zit bijvoorbeeld in een bureaustoel en zorgt ervoor dat hij omhoog en omlaag kan. De druk die nodig is om hem in te drukken geef je normaal door op de stoel te zitten waardoor hij omlaag gaat. Bij een gastrekveer is juist kracht nodig om de veer uit te trekken. Eigenlijk zijn ze deze twee dus het tegenovergestelde van elkaar. Door deze twee soorten zijn de toepassingen ook eindeloos. Ze kunnen gebruikt worden in auto’s, maar ook in meubilair, de zorgof machinebouw.

Mijn ervaring

Ik ging op zoek naar veren voor in auto’s als onderdeel. Ik kwam na een korte zoektocht bij Mparts en heb ze hier dus ook uiteindelijk besteld. Ze hebben me goed geholpen, wat wel nodig was want de keuze is enorm. De kwaliteit is heel erg goed in verhouding met de prijs. Dus mocht je ook op zoek zijn naar gasveren, neem dan zeker een kijkje op hun site!