Weet jij de kosten als je een wiellager gaat vervangen?

Een wiellager vervangen en kosten besparen, is dit eigenlijk mogelijk? Vorige week begon mijn auto rare geluiden te maken. Echter wist ik totaal niet waar dit zo plotseling vandaan kwam. Zodoende ben ik naar de garage gegaan en kreeg ik te horen dat mijn wiellager aan vervanging toe is. Er was alleen een “maar” aan, de kosten die deze garage hanteert om het te repareren vond ik veel te prijzig. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een goedkopere variant.

wiellager vervangen kosten

Voldoende keuze en snel bezorgd!

Uiteindelijk had ik het gevonden! Ik was namelijk terecht gekomen op de website van Dutch car parts. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment met diverse onderdelen voor de auto. Hiermee kun je aardig wat besparen, al helemaal wanneer je dit zelf kunt monteren.

wiellager vervangen kosten

Een goede vriend van mij heeft de nodige kennis en ervaring hiervan. Hij had al direct aangeboden om het voor mij te gaan vervangen. Hierdoor ben ik bij dit bedrijf mijn bestelling gaan plaatsen. Dit verloopt trouwens wel erg eenvoudig aangezien ik na een paar minuten al een bestelling had geplaatst. Wij hoefde alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Echter stond de bezorgen de volgende dag al bij mij op de stoep mét mijn bestelling. Zo konden wij het direct monteren en hoefde ik niet lang te wachten totdat ik weer met mijn eigen voertuig de weg kan vervolgen.