ART 3 of ART 4 beugelslot online kopen

Bij de keuze van het juiste beugelslot voor jouw scooter zijn het merk of de prijs niet de belangrijkste factoren bij het bepalen van de juiste keuze. Je kunt veel beter kijken naar het ART keurmerk, zeker wanneer je online een beugelslot wilt aanschaffen. Voor scooters is een ART 3 of een ART 4 beugelslot aan te raden, wanneer een slot in deze categorieën valt weet je eigenlijk zeker dat je een kwalitatief goed slot koopt. Dan is een goedkoop slot kopen toch een betrouwbare optie, en online kun je goedkoop dit soort sloten aanschaffen. Op deze pagina geven we je meer uitleg over het beugelslot en waarom je een ART 3 of hoger slot moet aanschaffen.

scooteronderdelenshop.com

Voor meer vragen en de complete collectie sloten kun je terecht op scooteronderdelenshop.com, de specialist in accessoires voor jouw scooter.

Een beugelslot is een veilige keuze

Een beugelslot wordt meestal gemaakt van gehard staal. Dit sterke en duurzame materiaal is erg lastig door te zagen, en een betonschaar komt er al helemaal niet doorheen. Daarom is een beugelslot een betrouwbare keuze. De beugel wordt in een los slot gestoken en vergrendeld. Let er altijd op dat het slot schoon blijft en zorg ervoor dat de sleutel goed draait in het slot.

Een beugelslot is wel groter dan de meeste andere types, je moet er opbergruimte voor vinden. Dat kan in een rugzak, of een koffer, sommige scooters hebben een speciale houder voor een beugelslot. Er zijn grotere en kleinere beugels van verschillende afmetingen en dikte van het staal. Kies het juiste model voor jouw scooter. Mocht een beugelslot voor jou toch te groot of te zwaar zijn kun je ook kiezen voor een kettingslot of schijfremslot. Ook deze types zijn met een hoge ART waardering te bestellen.

Vergelijk alle beugelsloten via scooteronderdelenshop.com, je kunt direct de categorie “beugelslot” kiezen voor het complete overzicht.

Met ART 3 of ART 4 weet je wat je koopt

Dankzij het Stichting ART keurmerk weet je hoe betrouwbaar het slot is. Een waardering van ART 1 of ART 2 is vooral geschikt voor fietsen, een ART 5 waardering is voor motorfietsen die je thuis stalt. Een ART 3 of ART 4 keurmerk is uitstekend voor een scooter, en je kunt met een dergelijk beugelslot een diefstalverzekering afsluiten. Niet alle sloten hebben een ART keurmerk omdat deze keuring niet verplicht is voor fabrikanten. Wanneer je in de webwinkel jouw slot gaat aanschaffen zie je direct welke sloten betrouwbaar zijn.

Online een nieuw beugelslot kopen

Als je goedkoop een kwalitatief goed beugelslot wilt aanschaffen kun je het beste in de webwinkel bestellen. Daar is de keuze groot, en de prijzen liggen laag. Als je op het ART keurmerk zoekt kun je snel het juiste beugelslot voor jouw scooter vinden. Je kunt overigens ook kiezen voor een beugelslot of een schijfremslot als dat beter past bij jouw situatie. Ook deze types zijn tot minimaal ART 4 te bestellen.

Kijk voor alle types en prijzen meteen in de webshop van scooteronderdelenshop.com.