Motorhelmen bij Fortamoto

Bescherming

Elke motorrijder weet goed dat een motorhelm het allerbelangrijkste is voor de veiligheid op de weg. Het is een bekend feit dat motorrijders kwetsbaar zijn en daarom goede kleding nodig hebben, het is ontzettend gevaarlijk om zonder goede kleding de weg op te gaan. Bij Fortamoto kun je onder andere goede kleding kopen, maar ook een groot assortiment aan motorhelmen bekijken en kopen. Wanneer je goede gear hebt, werk je preventief aan het voorkomen van ernstige schade. Alle motorhelmen van Fortamoto zijn gekwalificeerd volgens de laatste veiligheidseisen. Een helm is naast de veiligheid ook goed voor de bescherming tegen wind en de regen, het houdt je warm bij koud weer en beschermt je tegen insecten. 

Fortamoto

Verschillende typen voor motorhelmen

Er zijn drie verschillende typen als het gaat om de motorhelmen. De meest populaire is de zogenoemde “full face helm”, deze helmen bedekken je hele hoofd en zijn vooral gebruikt bij fervente motorsportgebruikers. Een ander type, dat er erg op lijkt, is de “flip up helm”, deze helm lijkt erg op de full face helm, echter heeft het een belangrijk verschil. De klep van de helm kun je bewegen. Deze helmen worden vaak gebruikt wanneer je echt met de motor gaat touren. Als laatste is er de “open face helm”, wat soms ook wel de ¾ helm wordt genoemd. Deze open helmen geven een ultiem motorervaring. Ze hebben geen chin bar en geven de beste zicht wanneer je rijdt. Deze helmen worden vaak gebruikt bij rijders die zelf hun motors customizen of in het bezit zijn van retro motoren. 

Een motorhelm gebaseerd op jouw budget

Helm

Via de online winkel van Fortamoto kun je voor elke type rijder een motorhelm kopen, ook kun je genoeg andere motorartikelen aanschaffen. Met een breed assortiment van verschillende kleuren en merken is er zeker weten een helm die bij je past. Je kunt wereldwijd bij Fortamoto bestellen, neem nu een kijkje in de winkel en begin met de aankoop van je perfecte motorhelm.