Goede versnellingsbak revisie Rotterdam gezocht

Gezocht op versnellingsbak revisie Rotterdam! Ik wilde van de week mijn auto pakken maar vanaf het moment dat ik de auto startte had ik een onaangenaam gevoel…

Al helemaal nadat ik de auto in de achteruit wilde zetten baalde ik als een stekker! Mijn versnellingsbak deed namelijk helemaal niks meer waar ik ontzettend veel van baalde. Hoe kan ik namelijk zo snel een bedrijf zien te vinden die mij kan helpen om de  versnellingsbak te vervangen of te reviseren?

logo

Online gezocht

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop dat ik het snel kan vinden. Zit er niet op te wachten dat de kosten voor het te laten reviseren aan de hoge kant wordt, zodoende ben ik op de goedkopere toer gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van Euro Transmissie waar het mogelijk is om je bak te laten reviseren. Scheelt een hoop in de kosten plus het feit dat je hier wel de garantie bij krijgt dat het ook goed gebeuren zal. Door telefonisch contact met hun op te nemen kon het snel geregeld worden en hoefde ik geen zorgen te maken dat ik nog langer zonder een auto kwam te zitten.