Hoe zorgt u dat uw transport naar Portugal goed verloopt?

Een tijdje geleden werden wij benaderd door een bedrijf uit Portugal. Deze mensen hadden van ons gehoord via een Nederlandse klant van ons en zij wilden graag weten of wij ook in staat waren om onze producten naar het zuiden van Europa te vervoeren. Wij wisten dat deze mensen een heel grote order zouden willen plaatsen, dus wij konden dit eigenlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Doorgaans produceren wij alleen maar voor bedrijven in Nederland, dus wij waren niet toegespitst op het transport naar Portugal. Wij hebben daarom gekeken hoe wij konden zorgen dat wij een externe partij konden vragen om voor ons het transport naar Portugal te regelen omdat wij er graag zeker van wilden zijn dat wij op de juiste manier te werk zouden gaan. Wij zijn toen gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij het transport naar Portugal wilden regelen en wij hebben toen gekeken of wij geschikte bedrijven konden vinden op het internet. Wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site bta-international.com konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag het transport naar Portugal willen uitbesteden. Ik ben daarom door de mogelijkheden gegaan en ik heb toen gezien dat dit weleens een heel goede partij voor ons zou kunnen zijn. Deze mensen hebben namelijk alles in huis om te zorgen dat het transport naar Portugal goed geregeld kan worden en dus wilde ik ook graag met deze mensen gaan praten om te horen hoe zij ons konden helpen met het transport Portugal. Ik heb toen even gebeld en ik kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn. Deze kon mij heel goed vertellen wat zij voor mij konden doen en ik heb toen ook gelijk een offerte aangevraagd. Ik had namelijk het idee dat het misschien allemaal te duur zou worden, maar gelukkig bleek dat niet zo te zijn. Dit bedrijf kon ons transport naar Portugal regelen voor een prijs waar wij echt heel blij van werden.

Ik kon aan dit bedrijf ons transport naar Portugal uitbesteden

Ik wilde graag het transport Portugal uitbesteden aan mensen die dat goed konden doen en die dat voor een goede prijs wilden doen. Daarom ben ik blij dat ik met de mensen van bta-international.com in contact ben gekomen omdat zij mij gewoon heel goed hebben geholpen. Mocht u dus ook graag met deze mensen willen werken, dan kunt u ook eens op hun site kijken om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden.

Wilt u contact opnemen?

Als u wilt weten van welke markten dit bedrijf allemaal thuis is, dan kunt u:

  • Even naar de site bta-international.com surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om uw wensen en hun mogelijkheden door te nemen

Wij hopen dat wij nog lang met dit bedrijf kunnen blijven werken want zij hebben ons heel goed geholpen en dankzij hun goede diensten hebben wij er een heel mooie klant bij. Wij zijn daarom zeer te spreken over de samenwerking.