Een snelle en gemakkelijke oplossing voor ballast water treatment systems

Ballast water treatment systems

Dit bedrijf biedt een totaaloplossing, ontworpen om ervoor te zorgen dat schepen voldoen aan de voorschriften en richtlijnen voor ballast water treatment systems. Het team van scheepsingenieurs en architecten staan klaar om je te helpen bij de selectie en installatie van het ballastwaterbeheer. Volgens de International Convention on the Control and Management of Ballast Water and Sediments of Ships (afgekort: BWM Convention) moeten schepen voldoen aan de regels voor ballastwaterbeheer. Hoewel het streven naar richtlijnen voor ballastwaterbeheer breed wordt gesteund door de industrie, hebben veel reders en exploitanten moeite om aan de vereisten en deadlines te voldoen.

Ballast water treatment systems

Een snelle en gemakkelijke oplossing

Het bedrijf biedt een snelle en gemakkelijke oplossing voor het installeren van BWTS aan boord van schepen. Het team assisteert bij de selectie van ballast water treatment systems, maar zorgt ook voor een compleet technisch pakket dat nodig is om het systeem te installeren. De geïntegreerde, full-service oplossing zorgt ervoor dat de schepen aan de eisen voldoen, terwijl de administratieve rompslomp voor eigenaren en exploitanten wordt geminimaliseerd. De BWTS handhaaft de veiligheid van ballastwater op tankers en biedt een uitstekende oplossing voor schepen die geen ruimte hebben in hun machinekamer.

Vooruit gaan

Meer dan 68.000 schepen voldoen aan de BWM-conventierichtlijnen en tegen 2024 zullen alle schepen moeten voldoen aan de D2-standaard. Hiervoor is in de meeste gevallen BWTS-installatie vereist. Een van de leveranciers is DESMI Ocean Guard en het bedrijf heeft een groot aantal ballast water treatment systems geleverd en heeft een sterke order tot de deadline van 2024. ‘Dit zijn beide oplossingen.’ ‘Retrofit en aanvullingsmethoden, waarbij de laatste wordt vervangen door BWTS,’ dit zei Bjarne Nørgaard Krogholm, teamleider bij DESMI Ocean Guard. Neem contact op om erachter te komen wat je nodig hebt om aan de eisen te voldoen.