Wees welkom bij de Amperewinkel!

Heb jij al wel eens gehoord van de Amperewinkel. Bij dit bedrijf ben je meer dan welkom wanneer je zoekt naar een accu. Uiteraard vind je meer producten bij dit bedrijf voor je auto, camper of boot. Hiervoor raad ik je aan om eens op de bovenstaande website te kijken voor het complete aanbod.

Onze nieuwe accu

Vanaf het moment dat wij onze boot uit de stalling hebben gehaald merkte ik al dat hij niet vloeiend liep. Geregeld viel hij uit of de radio deed niet meer wat hij moest doen. Daar baalde wij behoorlijk van aangezien de zomer nu toch echt eraan komt. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de accu te vervangen van de boot. Het enige nadeel was dan toch echt het feit dat wij geen leverancier wisten die dit kon realiseren. Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Al snel kwamen wij terecht bij de Amperewinkel.

Snel en zeer vakkundig geholpen

Toen ik de website bekeek van dit bedrijf wist ik het meteen. Zij hanteren de beste prijzen voor een accu! Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om bij dit bedrijf de bestelling te plaatsen. Binnen een paar tellen kregen wij al een bevestiging in de mail en werd het pakketje bezorgd. Vrij snel hebben wij de nieuwe accu kunnen installeren en daar ben ik onwijs tevreden mee!