Jachtreparatie is top gegaan!

delta kust logo

Een aantal jaren geleden heb ik besloten om een jacht aan te schaffen voor vakanties. Ik wilde dit al langer en besloot er een te kopen. Af en toe moet hier een Jachtreparatie aan gedaan worden, en ik laat dit vanaf het begin al doen door Delta Kust. Dit is een bedrijf dat bekend staat voor onder andere hoe kundig ze zijn in Jachtreparatie. Ik ben  nog nooit ontevreden geweest in al die jaren, zeker een aanrader dus!

delta kust

Super trots

Ik ben super trots op mijn jacht en dat laat ik ook graag zien. Ik hou ervan wanneer hij mooi strak wit is en mooi in het water ligt. Ik ga minstens een keer per week even kijken in de haven of de jacht er nog ligt, en hoe die er bij ligt. In de zomer ben ik dan ook ieder weekend te vinden op het water en ben ik heerlijk aan het varen. Het is mijn manier van tot rust komen en ik vind het dan ook erg belangrijk dat mijn jacht mooi en goed blijft en dat ik er nog jaren van kan genieten. Ik hecht veel waarde aan het onderhoud en laat dit dan ook alleen doen door mensen waarvan ik zeker weet dat het goed gebeurd. Ik kan altijd mijn jacht met een gerust hart achter laten bij Delta Kust, en ik weet zeker dat wanneer ik hem ophaal dat de problemen verholpen zijn, en hij weer als nieuw vaart. Top service dus!

delta kust jacht