Wat zijn motorscooters?

timthumb (5)Wat zijn motorscooters?

We weten allemaal wat scooters zijn. Wat een motor is kan ook niet aan veel van ons voorbij zijn gegaan. Maar wat is dan precies een motorscooter? Veel mensen weten misschien wel wat het is maar staan er niet bij stil dat ze het weten. De term was mij in ieder geval niet helemaal bekend. Daarom heb ik er voor gekozen om het eens op te zoeken. Ik wil natuurlijk wel weten waar ik mee te maken heb. Ik vind het overigens leuk om op te zoeken waar bepaalde dingen over gaan als ik ze niet snap. Daarom zoek ik ook vaak lastige woorden op die me niet duidelijk zijn. Maar ik dwaal af. We hadden het namelijk over motorscooters. Dat zijn dus scooters die op motoren lijken. Je zou eens een plaatje moeten zoeken op het internet. Dan weet je meteen waar je mee te maken hebt. Ik had namelijk geen idee wat motorscooters waren tot ik ze opzocht. Het voordeel van motorscooters is voor de hand liggend. Het zijn namelijk officieel wel echt scooters. Je kunt er dus op rijden wanneer je een rijbewijs voor een scooter hebt. Het is wel een stuk groter apparaat en veel mensen vinden het daarom een beetje eng om op motorscooters te rijden. Ze kiezen liever voor een wat veiliger voertuig waar ze niet met zo veel angst op hoeven te zitten. Motorscooters zien er echter wel heel cool uit en dat is natuurlijk altijd leuk.