Riva scooter kopen voor de laagste prijs

Wanneer je interesse hebt in een flitsend snelle scooter met een retrolook is de Riva scooter echt wat voor jou. In een scooter van Riva is gemak, geweldige rij eigenschappen en de aller modernste technische snufjes samengebracht in één super voertuig. Met de uiterlijke klassieke kenmerken heeft de scooter veel weg van de alom bekende Vespa. Met dit verschil dat een Riva scooter vele malen goedkoper is en dus beter voor je portemonnee. Komt het financieel toch even niet goed uit? Dan bestaat er altijd de mogelijkheid om een Riva te leasen. Met vooraf duidelijke afspraken over de maandelijkse kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je de Riva toch eerder aflossen omdat je wat ruimer in je saldo zit? Dan kan dat zonder extra bijkomende kosten.

Met een Riva scooter zit je altijd goed

Of je nu kiest voor een 25 kilometer uitvoering of de voorkeur uitgaat naar een 45 kilometer variant: met een Riva scooter zit je altijd goed. De allernieuwste modellen van een Riva scooter zijn voorzien van een EFI injectie-motorsysteem. Deze voldoen aan alle strenge eisen die de EU-emissie daaraan stelt. Een Riva scooter onderscheidt zich ook in andere opzichten van een doorsnee scooter. Zo kun je kiezen uit de meest bijzondere kleuren. Niet alleen is een Riva scooter verkrijgbaar in een groene, zwarte, blauwe, grijze of oranje kleur. Deze is ook nog eens afgewerkt met een mat verfbad. Toch liever een glimmende variant? Uiteraard behoort dat ook tot de mogelijkheden. 

Riva scooter uitbreiden

Een Riva scooter is uit te breiden met diverse opties. Zo is het altijd aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren. Rijd je ermee door weer en wind dan is een beschermend hoog windscherm wel iets voor jou. Wanneer je jouw Riva scooter extra wilt beschermen is het goed om er een extra valbescherming aan toe te voegen. Zorg daarnaast voor extra veiligheid en breidt de Riva scooter uit met een handig kettingslot. Al deze opties zijn extra toe te voegen maar wanneer je kiest voor een Riva scooter full option zijn deze bij de prijs inbegrepen. Kom je gauw een proefrit maken op een Riva scooter?