Wat maakt de BMW 1 serie velgen zo speciaal?

Auto’s uit de BMW 1-serie zijn de kleinste en goedkoopste BMW’s die je kunt kopen. Midden 2005 werd de eerste auto van de BMW 1-serie uitgebracht. Daarvoor was de BMW 3-serie Compact lang de kleinste BMW. De BMW 1-serie moet concurreren met auto’s als de Audi A3 en de Alfa Romeo 147.

Bayerische Motoren Werke

De BMW is er behalve in hatchback ook in coupé en cabrio uitvoering. De BMW 1 wordt nog steeds geproduceerd en weet zich moeiteloos te handhaven tussen de concurrentie die met de jaren groter is geworden. Met de BMW 1 serie kan Bayerische Motoren Werke (ofwel Beierse Motorfabrieken) iedereen een auto aanbieden, en niet alleen de mensen met een rijk gevulde portemonnee. Overigens produceert BMW ook de Mini en is het moederbedrijf van Rolls Royce Motor Cars.

De originele velgen zijn uitvoerig getest

BMW is een auto met uitstraling. Die uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door BMW 1 serie velgen. Torn dus niet aan de velgen, maar kies altijd voor de enige echte BMW 1 serie velgen. Deze velgen zijn speciaal gemaakt voor de auto en zijn gemaakt van de beste producten. Bovendien zijn originele BMW 1 serie velgen uitvoerig getest, iets dat voor de replica’s niet geldt. Daarnaast kunnen de echte BMW 1-serie velgen tegen een stootje en zijn verkeersdrempels en putten geen probleem.

Belangrijk voor het remvermogen van de auto

Ook voor het remvermogen is het belangrijk dat er originele BMW 1-serie velgen op de auto zitten. Wil je goed remmen, dan moeten de velgen correct aansluiten. En dat is alleen het geval als je kiest voor de originele velgen. Bovendien voorkom je door het gebruiken van de juiste velgen dat de wielen de wielkas raken. Redenen voldoende dus om altijd voor de goede velgen te kiezen. Kies je voor replica’s, dan doe je de auto ernstig tekort.