Uiteindelijk is het toch een vespa 946 geworden

Uiteindelijk is het toch een vespa 946 geworden

Samen met een vriend van mij die aardig wat verstand heeft van scooters ben ik naar de scooterzaak luytink geweest en zijn we wat gaan rondkijken of we een leuke scooter konden vinden. Eenmaal daar aangekomen stond de hele zaak vol met scooters, maar de mooiste scooter die ik zag was toch de vespa 946Vespa946 en die wilde ik eigenlijk altijd al hebben. Ook stonden er aeroxjes, dus het was nog even twijfelen welke het zou gaan worden. De vespa was natuurlijk wel wat duurder dan de aerox, maar vergeleken andere bedrijven was de vespa 946 eigenlijk best goedkoop. Daarbij was hij nog eens compleet digitaal en heeft hij ABS remmen erop en ASR tractie controle wat altijd fijn is. Ik heb toen toch gekozen voor de vespa 946, omdat ik bang ben dat als ik een aerox haal dat ik hem te hard laat lopen en dan een ongeluk krijg. Wel heb ik gekozen voor een geel kenteken en niet voor een blauwe, omdat hij wel wat harder moet gaan dan 25 km/uur. De kleur waar ik voor gekozen heb ik zwart en die bevalt prima. Ik heb hem nu ongeveer twee weken en hij rijd echt perfect. Ik rij er heel erg veel mee en ben er echt blij mee. Als ik ga sporten of als ik naar school ga of wat dan ook gebruik ik hem, dus echt met alles. Hopelijk word hij niet gestolen zoals bij de meeste vespa’s, maar mag ik er nog lang gebruik van maken. Wat betreft de benzine hoef ik niet eens zo heel vaak te tanken vergeleken andere scooters en dat scheelt uiteindelijk ook wel in je portemonnee. Heel erg bedankt voor alles en veel succes met jullie bedrijf.