Snorscooter was mijn keuze

timthumb (10)Snorscooter was mijn keuze

Ik wilde altijd al een snorscooter, omdat ik andere scooters veel te hard vond rijden. Ik vond het echt eng om met een scooter te rijden die harder ging als 30 kilometer per uur. Ik hou sowieso niet van snelheid. De snorscooter die ik graag wilde hebben reed niet harder dan 30 kilometer per uur. Ik was heel blij dat er in ieder geval een scooter was die niet zo hard reed. Mijn ouders vonden het al helemaal niet erg dat ik niet van snelheid hield, want zij vonden het nogal eng dat ik een scooter ging rijden die veel te hard gaat. Gelukkig vind ik dat zelf ook eng en hoeven ze nergens bang voor te zijn, want mijn keuze gaat uit naar een snorscooter. Een snorscooter kan er ook heel leuk uit zien en ik wist ook al meteen wat ik wilde hebben, een echte meiden snorscooter. Ik wilde namelijk wel echt opvallen, dat doe ik altijd al. Ik hou er namelijk niet van dat iedereen hetzelfde eruit ziet, dat vind ik zo saai. Iedereen wilt niet opvallen, omdat je soms daardoor sneller gepest kan worden. Gelukkig word ik totaal niet gepest en zijn de meeste juist gek op mij. Ik kan niet wachten tot mijn snorscooter klaar is, want ik ben er nu al helemaal verliefd op. Sommige zeggen dat ik juist een harder lopende scooter moet hebben, omdat veel meiden die juist niet hebben. Helaas durf ik het gewoon niet en blijf ik mooi bij mijn keuze van de snorscooter.