Populaire auto’s om te leasen in 2021

Rijschool in Hoofddorp

Private lease blijft ook in 2021 onverminderd populair. Zeker in tijden van corona zoeken veel mensen een veiligere manier van reizen dan het openbaar vervoer. Een nieuwe auto aanschaffen is een grote uitgave maar bij private lease rijd je in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Op zoek naar een lease auto?

Rijden zonder zorgen

Wanneer je een private lease contract afsluit betaal je een vast bedrag per maand. Daarin zitten de wegenbelasting en de verzekering al verrekend. Bovendien betaal je geen onderhoudskosten aan de auto. We hebben allemaal al wel eens een fikse rekening van de garage ontvangen. Dat kan soms aardig schrikken zijn. Bij private lease hoef je jezelf hier alvast geen zorgen meer over te maken. Alle onderhoud en nodige keuringen zijn ook verrekend in het maandelijks te betalen bedrag. Het enige wat je naast dit bedrag nog betaald zijn de kosten voor het tanken of het opladen bij een elektrische auto.

Ruime keuze uit lease auto’s

Of je nu op zoek bent naar een kleine handige stadsauto voor woon-werk verkeer of een grotere gezinsauto, leaseauto’s zijn er inmiddels in heel veel merken en soorten. Van Citroën tot Toyota en van Smart tot Ford. Zo is er altijd wel een auto die bij jou past. Zowel handgeschakeld als automaat en zelfs elektrische of hybride auto’s. Droom jij ook van je eigen auto om jezelf gemakkelijk en veilig te verplaatsen? Dan kan private lease vaak een prima oplossing zijn.

Voorwaarden

Let bij het afsluiten van een private lease contract wel goed op de voorwaarden. Die verschillen nogal eens. De laagste maandprijs hoeft zeker niet altijd de beste deal te zijn. De maandprijs hangt naast de nieuwwaarde van de auto onder andere af van het aantal kilometers dat je mag rijden en hoe de auto is verzekerd.