Kun je gratis bij Schiphol parkeren?

Je auto bij Schiphol parkeren kan soms heel wat geld kosten. Vooral wanneer je van plan bent om een tijdje op reis te gaan. Er zijn wel mogelijkheden om zo goedkoop mogelijk uit te komen. Je kan een parkeerplaats uitkiezen die ver weg van Schiphol ligt, want hoe verder je je auto parkeert hoe goedkoper het gaat kosten. Toch zijn er ook mogelijkheden om je auto gratis bij Schiphol te parkeren.

Er zijn woonwijken in de buurt van Schiphol waar je je auto gratis kunt parkeren. Woonwijken zoals Amstelveen en Hoofddorp. De dichtstbijzijnde plaatsen vind je bij Graan voor Visch, die dicht bij het station van Hoofddorp ligt. De treinen en bussen rijden overdag en ‘s avonds en ligt maar 5 minuten verwijdert van Schiphol. Ook bij Badhoevedorp kun je een parkeerplaats vinden. Zorg er wel voor dat je dicht, zowel bij Amstelveen als Badhoevedorp, bij een halte parkeert zodat je snel een bus kunt pakken om je naar Schiphol te brengen.

Goedkoopparkerenschiphol

Daarnaast heb je ook Park en Ride terreinen rondom Schiphol. Je pakt dan openbaar vervoer om bij het vliegveld te komen.

Let er wel op dat je je auto op eigen risico hier laat. Er is niemand om op je auto te letten en het is dus gevaarlijk om auto’s hier achter te laten. Het is dus toch beter om een parkeerplaats te kiezen waar je moet betalen. Je weet dus zeker ervan dat je auto veilig is en dat mensen erop letten.

Bron: www.goedkoopparkerenschiphol.eu