Ik ga langdurig auto parkeren Schiphol

Logo-gratisparkerenschiphol.nl7_

Ieder jaar gaan mijn vriendin en ik met het vliegtuig op vakantie. Omdat we in de buurt van Haarlem wonen, vliegen we altijd vanaf Schiphol. Misschien is het heel lui van ons maar we gaan altijd met de auto naar Schiphol en we kiezen ervoor om langdurig auto parkeren Schiphol te gebruiken. Sinds een aantal jaar heb ik namelijk de website gratisparkerenschiphol.nl gevonden via het internet. Met kortingscodes en acties die ik via de website kan downloaden is het helemaal niet duur om je auto langdurig bij Schiphol te parkeren. Daarnaast geeft het wel een veilig gevoel om je auto voor een paar weken op een bewaakte parkeerplaats te zetten. Bij mij in de straat worden namelijk regelmatig auto’s bekrast en vernield.

Top.Deal.bl-Smart-parking-schiphol-kortingscode-promotiecode schiphol1

Ik heb een promotiecode voor Smart Parking Schiphol

Ook voor aanstaande vakantie heb ik weer een goede actie, in de vorm van een promotiecode, gevonden. We zetten onze auto dit jaar net buiten Schiphol neer. Dit was voordeliger ten opzichte van de parkeergarages die pal naast Schiphol liggen. We kunnen dus niet vanaf de parkeer mogelijkheid lopen naar Schiphol maar gelukkig rijdt er een gratis pendelbus. Deze brengt ons van de parkeerplaats naar Schiphol en vice versa als we weer terug komen. Ik kan iedereen die op vakantie gaat deze website aanraden want met de acties en kortingen die je daar kan vinden is het helemaal niet meer duur om je auto voor langere tijd te parkeren bij Schiphol.