Goede Scooterwinkel Lisse gevonden

Het heeft even geduurd maar ik heb nu echt een beslissing gemaakt. Ik ga een scooter aanschaffen! In het weekend ben ik namelijk geregeld op weg met de fiets, echter gaat dit niet meer zoals het hoort waardoor het aanschaffen van een scooter het mogelijk maakt dat ik alsnog op stap kan. Door te zoeken naar een Scooterwinkel Lisse hoopte ik het eerst online te vinden alvorens ik naar de winkel toe zou gaan. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Scooter DeLuxe! Hier hadden ze diverse scooters staan welke een stuk goedkoper is als wat ik elders had gezien. Natuurlijk is een bezoekje aan deze winkel iets wat op mijn verlanglijstje komt!

Afgelopen week was het zover dat we naar deze winkel toe zijn gegaan. Tot mijn verbazing was het een kleine tien minuutjes rijden. Dat ik het niet eerder had gezien komt waarschijnlijk vanwege het  feit dat ik er ook niet naar op zoek was.

100-sc

Hier was het dan ook mogelijk om een proefrit te maken zodat ik kon merken hoe dat de scooter was. Ik heb er dan ook voor gekozen om een scooter bij hun aan te schaffen. Goede kwaliteit scooter en niet te vergeten de aantrekkelijke prijzen welke hun hanteren. Dankzij het zoeken op Scooterwinkel Lisse ben ik in ieder geval verzekerd van onwijs veel rijplezier!