Ik ga een scooter kopen Amsterdam

Nu weet ik het zeker, ik ga een scooter kopen Amsterdam. Ik heb er schoon genoeg van om elke dag uren in de file te staan om bij mijn werk te kunnen komen. Zo ook vandaag, was redelijk op tijd van huis vertrokken, maar zoals elke dag staat het verkeer op de snelweg vast, dus ik kwam alweer veel te laat op mijn werk. En als klap op de vuurpijl, kon ik ook geen parkeerplaats meer vinden bij mijn werk, dus moest ik de auto elders in de wijk zetten. Dit was echt de druppel, ik wist het nu zeker, ik ga een scooter kopen Amsterdam. Ik had die middag vrij genomen om eens te kijken welke scooter voor mij geschikt zal zijn, ik wist toen nog niet dat er hier heel veel keuze in scooters was. Na een kwartier langs alle scooters te hebben gelopen, zag ik al twee leuke scooters waar ik wel meer van wilde weten. De winkelmedewerker heeft me hierin goed geholpen, en uiteindelijk heb ik een mooie scooter uitgezocht. Natuurlijk wilde ik eerst een proefrit maken voordat ik definitief besloot om de scooter te kopen.  dccc1d3e269a4a9da4df26fb731a8924640

Eindelijk eens een keer op tijd op mijn werk

Ik wist niet wat me overkwam, en ook mijn collega’s stonden me raar aan te kijken, ik was eens een keer op tijd op mijn werk, iets wat in jaren nog niet was voorgekomen. Wat een genot, om op de scooter langs de file te rijden, en ook nog eens makkelijk mijn scooter te kunnen parkeren. logo1-default