Fietswinkel Rotterdam gezocht!

Fietswinkel Rotterdam gezocht waar ik eindelijk mijn fiets kan kopen! Ik baal nogal aangezien ik maar al te graag een goede fiets wil aanschaffen. Echter vind ik de kosten voor de fietsen welke ik heb gezien nogal aan de hoge kant! 

cropped-logoo

Online gezocht!

Uiteindelijk heb ik besloten om te gaan zoeken op het internet. Wat dat betreft kan je via het internet genoeg vinden, ik ga er dan ook vanuit dat het vinden van een fiets via het internet ook moet lukken toch? Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Berkenpeis Tweewielers  waar een overvloed van interessante fietsen te vinden is. Ook de kosten voor de aanschaf is aan de lage kant.

Nu dat de kosten leuk genoeg zijn om hier te kijken voor een fiets ben ik samen met mijn vrouw naar deze winkel gegaan. Bij binnenkomst werden we dan ook netjes ontvangen en konden we uitleggen naar wat ik precies zocht.

Al met al heb ik dankzij Berkenpeis Tweewielers een prachtige fiets weten te vinden! Deze hebben ze netjes op orde gemaakt en vanaf het moment dat ik de fiets in handen kreeg heb ik hier onwijs veel plezier mee!