Een auto importeren vanuit Duitsland

header3Een auto importeren vanuit Duitsland

Ik hou persoonlijk wel van mooie auto’s alleen heb ik er verder echt totaal geen verstand van auto’s. Mijn man daarin tegen weet er wel heel veel van en dat is ook echt een handige man in dat opzicht, dat is erg fijn als er een keer wat moet gebeuren op werk. Mijn man is ook ontzettend sociaal en praat met iedereen waar die dan ook is, laatst kwam hij een keertje thuis van zijn werk en vertelde dat hij met iemand had gepraat die in de auto branche zat. Ik had eigenlijk al een tijdje een nieuwe auto nodig want mijne was echt helemaal op alleen vind ik een nieuwe auto echt ontzettend duur. De betreffende meneer gaat vaak een auto importeren uit Duitsland naar Nederland omdat de auto’s in Duitsland veel goedkoper zijn vaak. Meestal verkoopt hij zijn auto’s aan bedrijven maar hij deed ook wel particuliere opdrachten voor mensen zoals wij. Mijn man heeft hem natuurlijk weer zover gekregen dat hij voor mij ook een auto importeren uit Duitsland gaat doen zodat het ons weer in de kosten scheelt. Ontzettend fijn want wij hebben het op dit moment niet zo breed. Ik wil niet zeggen dat we te weinig geld hebben, maar 3 kinderen die allemaal een hbo of universitaire opleiding gaan doen gaat je niet in de koude kleren zitten, dat kost een hoop geld. Nu wil het kabinet de studiefinanciering ook nog gaan afschaffen, belachelijk, wat denken ze wel niet dat iedereen met kinderen zich in de schulden moet gaan werken.