De service van De Hart taxi Den Bosch

De service van De Hart taxi Den Bosch

 

Hier in Den Bosch neem ik tegenwoordig steeds vaker de taxi. Vroeger was dit echter echt niet aan mij besteed, het is een relatief nieuw iets wat ik onderneem. Ik heb ook niet zoveel alternatieven meer, moet ik zeggen – zo is het natuurlijk wel ooit gekomen. Ik ben altijd vrij actief geweest en hoewel ik geen auto heb, kwam ik altijd wel overal. Ik pakte de fiets of de benenwagen en als iets echt niet te bereiken was op eigen kracht, dan ging ik meestal met het openbaar vervoer. Toen ik mijn been echter brak waren al deze opties voor mij geen opties meer en ik moest op zoek naar iets anders, een andere mogelijkheid. Het is toen dat ik De Hart taxi Den Bosch ontdekte, een ontdekking waar ik erg blij mee was.

 

imagegenVeel mogelijkheden met De Hart

 

Aan De Hart taxi Den Bosch namelijk, heb ik echt veel gehad. Ze zijn makkelijk te reserveren op het web en je kunt van tevoren al gemakkelijk zien hoeveel je kwijt zult zijn aan de taxirit. Ik vind die inzichtelijkheid erg prettig, mag ik wel zeggen, dan weet je altijd waar je aan toe bent. Bovendien kun je ook al van tevoren voor je rit betalen – en dat kan gewoon met iDeal. Natuurlijk kun je ook altijd nog met contant geld betalen tijdens je rit zelf, die optie is ook altijd behouden. Verder ben ik erg te spreken over de service van dit bedrijf, die echt top is. De chauffeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en voor iemand in mijn situatie, met een gelukkig slechts tijdelijke handicap, is dit echt heel erg prettig. Je gaat er wel meer op letten, op dit soort dingen, als je merkt niet zo mobiel te zijn als normaal het geval is.