Taxi naar Schiphol regel je makkelijk met een Faircab

Taxi naar Schiphol

Makkelijk met de taxi naar Schiphol, wie wilt dat nu niet. Ik moet er niet aan denken om met eigenTaxi naar Schiphol vervoer hierheen te moeten gaan. Het idee dat ik niet op tijd hier aan kom, zal ik niet mee willen maken. Ook als je wel op tijd bent, maar geen parkeerplek kan vinden. Allemaal zaken waarmee je rekening moet houden als jij op tijd het vliegtuig wilt halen.

Omdat ik een weekendje op stap ga, met een goede vriendin hebben wij eerst vervoer geregeld. Dat kan je makkelijk online doen. Meteen kregen wij al een boekingsbevestiging toegestuurd. De betaling kan je makkelijk via iDeal of een creditcard doen, echter is het nog niet mogelijk om met contant geld te gaan betalen in de taxi zelf.

Geweldige manier met de taxi naar Schiphol te rijden

Taxi naar SchipholWat zag ik ertegen op om met mijn eigen auto naar het vliegveld te moeten rijden. Ondanks dat het nog een paar weken duurde voordat wij zouden gaan, had ik nu al buikpijn. Toen ik dit aan mijn vriendin vertelde zei ze meteen, dan gaan we toch met de trein. Eigenlijk zag ik dat ook niet zitten om met een koffer de trein in te moeten stappen. Het juiste antwoord kwam veel sneller dan verwacht, wij gaan met de taxi naar Schiphol!

Meteen nadat wij een reservering hadden gedaan, was mijn buikpijn ook verdwenen. Nu hoef ik mij geen zorgen te maken hoe wij naar het vliegveld zouden gaan. Ook het gesleep met koffers daar hoefden wij ons ook geen zorgen over te maken.

Op de dag van vertrek kwam er een auto met chauffeur van Faircab al voorrijden. Een vriendelijke man stapte uit en hielp ons met de koffers in de auto te zetten. De weg naar het vliegveld hebben wij heerlijk kunnen genieten van de rit.