Bij Electrische fiets Breda heel veel keuze

Ik ben nooit een echte fietser geweest. Als ik ook maar een smoes kon verzinnen om met de auto in plaats van de fiets te moeten gaan, dan verzon ik die wel. Echt wat heb ik een hekel aan fietsen, terwijl ik weet dat bewegen juist heel goed voor me is. Elke keer zit mijn man te zeuren om eens een keer mee te fietsen. Hij gaat er dagelijks op uit met zijn fiets, komt dan vaak thuis met mooie verhalen. Ja zeg ik altijd, zodra mijn conditie wat beter is ga ik mee. Dus noot zal ik maar zeggen, totdat…. Mijn buurvrouw fietst er dagelijks heel wat kilometers vanaf. Kan ook niet anders ze heeft een electrische fiets. Deze heeft ze gekocht bij Electrische fiets Breda. Heb mijn stoute schoenen aangetrokken en haar gevraagd of ik een rondje op haar fiets mag uitproberen. Had nooit gedacht dat ik fietsen leuk ga vinden, zo leuk dat ik nu ook een fiets heb uitgezocht bij Electrische fiets Breda.Electrische-fiets-Breda-300x225

Ben zo blij…

Er is werkelijk een wereld voor me open gegaan, ik ben aan het fietsen. Niets is makkelijker dan even de fiets pakken voor een boodschap, of gewoon er even op uit te gaan. Niet meer in die duffe auto te gaan zitten, maar fietsen! Door de keuze van een electrische fiets is voor mij het fietsen echt leuk geworden. Ook mijn man is nu erg in zijn sas. We gaan namelijk nu vaak samen op pad om van de natuur te genieten. Al met al een geweldige aankoop.image001-300x91