Zoekt u Chiptuning Ede?

logo auto future

Bent u op zoek naar chiptuning Ede? Dan bent u bij AutoFuture aan het juiste adres! AutoFuture is een opkomend bedrijf gespecialiseerd in het chiptunen van auto’s voor zowel particulieren als voor bedrijven. Samen met de ervaren programmeurs wordt uw auto motor op maat afgesteld door middel van en in de regio chiptuning Ede.

Chiptuning Ede kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld uw auto opvoeren door middel van chiptuning, maar voor sommige auto’s is het ook mogelijk om de motor zuiniger te maken door middel van EcoTuning.

Vermogen opkrikken met chiptuning Ede

U kunt uw auto laten opvoeren door middel van Powerbox Tuning, waarbij er een speciale chip wordt aangebracht op uw motor. Deze chip zorgt er voor dat sensoren verkeerde metingen doorgeven aan het motormanagement systeem (ECU), waardoor de ECU deze waardes probeert te corrigeren. Als de sensor bijvoorbeeld maar 80% vermogen aangeeft terwijl het onderdeel in werkelijkheid 100% vermogen heeft, zorgt de ECU er voor dat deze 80% wordt opgevoerd naar 100% en in werkelijkheid dus de 100% wordt opgeschroefd naar bijvoorbeeld 120%!

Chiptuning op Locatie Almere

Sneller schakelen met DSG chiptuning Ede

AutoFuture biedt voor speciale automatische DSG versnellingsbakken (S-Tronic voor Audi) een speciale tuning service aan waarbij de koppelbegrenzing wordt aangepast of zelfs verwijderd. Het tunen van de versnellingsbak zorgt er voor dat de versnellingsbak op andere momenten schakelt. Is dit nieuwe rijgedrag niet naar uw wens afgesteld, dan kunt u altijd terug naar AutoFuture om de versnellingsbak anders af te laten stellen.