Wat houdt liqui moly precies in?

Liqui Moly is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige smeermiddelen, oliën en additieven voor auto’s, motoren, boten en industriële machines. Het bedrijf werd opgericht in 1957 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende fabrikanten van smeermiddelen en oliën in Europa.

Liqui Moly biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen, zoals motoroliën, transmissie oliën, hydraulische oliën, vetten, additieven en reinigingsmiddelen ( zie www.olievoordeelshop) . Deze producten zijn ontworpen om de prestaties van uw voertuig of machine te verbeteren en te beschermen tegen slijtage en corrosie.

Betrokken bij motorsport

Naast het produceren van hoogwaardige smeermiddelen en oliën, is Liqui Moly ook betrokken bij de motorsport en ondersteunt het verschillende teams en evenementen over de hele wereld. Het bedrijf is ook actief betrokken bij milieubescherming en werkt aan het verminderen van de impact van hun productieprocessen op het milieu.

Liqui Moly is wereldwijd verkrijgbaar en heeft een sterke aanwezigheid in Nederland. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van distributeurs en dealers die hun producten verkopen en ondersteuning bieden aan klanten. Als je op zoek bent naar hoogwaardige smeermiddelen en oliën voor je voertuig of machine, dan is Liqui Moly zeker het overwegen waard.

Alternatief voor liqui moly

Er zijn verschillende andere merken die vergelijkbare producten aanbieden als Liqui Moly. Hier zijn een paar alternatieven die u kunt overwegen:

  1. Motul – Motul is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige smeermiddelen en oliën voor auto’s, motorfietsen en andere voertuigen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in de motorsport en biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen.
  2. Mobil 1 – Mobil 1 is een Amerikaans merk dat bekend staat om zijn synthetische motoroliën van hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt ook andere smeermiddelen en additieven voor auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen.
  3. Castrol – Castrol is een Brits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige smeermiddelen en oliën voor verschillende toepassingen, waaronder auto’s, motorfietsen en boten. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de motorsport en biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen.