Voor het verkoop van je auto kan je terecht bij dit bedrijf

verkoop auto

Omdat ik een bedrijf wagen zou krijgen en dus mijn eigen bolide niet meer nodig zou hebben, ben ik opzoek gegaan op het internet naar een bedrijf die deze zou willen kopen van mij. Daarom typte ik bij de wel bekende zoekmachine verkoop auto in. natuurlijk kwam ik zo heel wat bedrijven tegen die wat voor mij kon betekenen. Zo ook het bedrijf First Autoplaza die in Amersfoort gevestigd is. Dit is bij mij in de buurt en leek dan ook het beste voor mijn bolide. Daarom ging ik naar deze vestiging toe om zo van mijn bolide af te komen.

verkoop auto

Een mooie prijs gekregen voor mijn bolide

Toen ik, voor het verkoop van mijn auto, bij First Autoplaza kwam, werd ik vriendelijk geholpen door een van de medewerkers van dit bedrijf. Zo wilde deze medewerker het merk, type, bouwjaar en kilometerstand weten van mijn bolide. Ook wilde de medewerker graag weten wat mijn vraagprijs was en hij bekeek natuurlijk ook mijn bolide.  Al snel kreeg ik te horen wat zij voormijn wagen wilde geven en hier was ik blij verrast over. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Kijk anders eens op de website van deze onderneming.