Stoer en elektrisch

Spyder Wheelz motor

Vaak worden elektrische choppers een beetje gezien als suf, de modellen zijn niet sportief en alleen oude mensen zouden erop rond rijden. Met een Spyder Wheelz maak je de blits op de weg, een stoere, vrolijke elektrische chopper in verschillende kleuren. Kleuren die jij natuurlijk uit kunt kiezen of leuk mee kunt combineren, ga je voor het standaard model, of kies je voor de nog stoerdere black edition die net nog wat stoerder is, kijk snel op spyderwheelz.store

Lekker zonder helm rondrijden

Wanneer je kiest voor Spyder Wheelz kies je niet alleen voor stoer, maar ook voor degelijkheid en vrijheid. Lekker met je haren in de wind, de zon op je gezicht want je hoeft geen helm op tijdens het rijden op de chopper. Met de actieradius van maar liefst 70 km hoef je niet bang te zijn dat je onderweg stil komt te staan, heerlijk om met vrienden een leuke tour te maken als je vrij bent. Met de stoere brede banden heb je altijd een perfecte wegligging op welke ondergrond ook.

Kies je eigen stoere kleur

De Spyder Wheelz is verkrijgbaar in zeven vrolijke kleuren, bij de stoerdere uitvoering komen deze kleuren terug in bepaalde onderdelen en is het frame ook zwart. Wie aan de toekomst denkt, denkt aan het milieu, met deze elektrische chopper draag je ook je steentje bij. Naast de uitlaatgassen is het ook fijn dat de chopper lekker stil is, waar je ook rijdt je bent nooit mens of dier tot last met het geluid. Binnen drie uur is de accu opgeladen en kun je weer lekker rondrijden.

Spyder Wheelz