Show jouw Ford raptor 150!

Ford raptor 150

Als jij een Ford raptor 150 op je eigen oprit hebt staan. Dan mag je hier echt trots op wezen! Deze auto’s zijn namelijk een van de mooiste wagens die ooit op de markt is gebracht. Een stoere en robuuste wagen waar je heerlijk mee kunt toeren. Uiteraard is het doen van boodschappen ook gewoon mogelijk. Wij hebben onlangs deze auto gekocht en hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds onwijs tevreden over.

Ford raptor 150

Met pech langs de weg

Voor een kleine twee weken geleden kwamen wij met pech langs de weg te staan. Onze vorige auto wilde niet meer starten, laat staan dat er uberhaupt iets van geluid uit kwam. Enfin, wij wisten toen al gelijk dat dit het einde is van die auto en hebben besloten om hem naar de garage af te voeren. Daar werd ons voorgevoel definitief. Het motorblok was kromgetrokken wegens het lekken van de olie, er zat geen olie meer in! Zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een andere auto. Wij zijn trouwens onze zoektocht als eerste gestart op het internet. Hier heb je wat dat betreft meer kans van slagen.

Ford raptor 150

Uiteindelijk zijn wij samen terecht gekomen op de website van v8supercars.nl. Hier hebben zij een ruime keuze uit de diverse Ford raptor 150 modellen. Overigens erg voordelig aangezien dit het eerste was wat ik zag. Uiteindelijk zijn wij naar deze garage gegaan en zowel mijn vrouw als ik waren direct verliefd!