Rijschool Veenendaal

rijschool Veenendaal

Tijdens het zoeken naar de juiste rijinstructeur helpen we je graag bij het kiezen van de juiste persoon. Bekijk eens de rijinstructeurs bij Rijschool Veenendaal. Ze helpen je graag en geven je graag advies over de scooter, auto en motor rijden. 

rijschool Veenendaal

Autorijden op je gemak

Door de kennis die ze hebben opgedaan weten ze precies hoe ze de expertise ‘’autorijden’’ aan jou kunnen leren. Zo ben je snel geholpen en kan je zo snel mogelijk de weg op. Vanaf de eerste keer dat je in de auto stapt wordt er kort met je besproken op welke verschillende dingen je zelf moet opletten tijdens het autorijden! Dit wordt gedaan in combinatie met een iPad! Zo weet je direct waar je bij rijschool Veenendaal aan toe bent. Tijdens de lessen kan de rijinstructeur altijd de controle van het stuur overnemen (lees hier meer over in de volgende alinea). In welke auto ga jij rijden? Heb je al een droomauto? Misschien kan je in overleg de mogelijkheden om in de auto te rijden waar je in gaat lessen. 


Als de gedachtes je te veel worden kan je zelfs een keer een gesprek inplannen om advies te vragen over hoe jij de situatie ziet. Ben je onzeker of wil je niet autorijden? Rijschool Veenendaal helpt je met alle rijles problemen. Wist je bijvoorbeeld dat aan de bijrijderskant er een pedaal met gas, rem en koppeling zit. Er bestaan ook auto’s met een stuur voor het geval er iets gebeurd.