Professionele verhuizing liep zoals gepland

studentenkarwei-logomediumProfessionele verhuizing liep zoals gepland

Omdat ik slecht ter been ben en mijn man reuma heeft, gaat verhuizen natuurlijk niet heel erg soepel, maar mijn collega attendeerde mij erop dat we konden kiezen voor een professionele verhuizing. We hadden namelijk een geweldig huis gezien die precies voldeed aan onze eisen. We waren nu al zeker vijf jaar een beetje aan het zoeken en hadden besloten dat we niet stopten voordat we ons droomhuis hadden gevonden. Alles op z’n tijd dus, we hadden er niet echt haast bij en toen we het vonden wisten we gelijk; het was nu onze tijd om te gaan. Alleen het verhuizen was dus lichtelijk een gedoe, we hadden beide al veel last ondervonden van het inpakken, terwijl dit nog niet eens het heftigste was. Een professionele verhuizing was dan ook een erg slim plan. Op de dag van verhuizing hielpen tien sterke mannen ons om de spullen te verhuizen. Alles liep volgens plan en ze waren sneller dan ik had verwacht. Wat een voordelen met zo’n professionele verhuizing! Rond de middag uur waren we al bijna klaar en begonnen we alvast met uitpakken en het in elkaar zetten van de meubels en kasten en dergelijke. Het voelde gelijk erg fijn in het nieuwe huis en ik was zeer tevreden over de werkwijze van de verhuizing. Ik werd de volgende dag heerlijk wakker in mijn nieuwe kamer en was vervuld met energie. We gaan hier niet meer weg, dat voel ik gelijk en dat is een zeer goed teken. De kinderen zijn ook al langs geweest, ze wonen ver hier vandaan dus het was erg leuk en gezellig om ze weer eens te zien. We wonen nu ook dichter bij de stad waardoor ik dagelijks even de stad in ga.