Op zoek naar een autobedrijf in Huissen? Dit automobielbedrijf staat voor u klaar!

Autobedrijf Huissen

Paul van Dalen automobielbedrijf is een vertrouwd autobedrijf in Huissen en omstreken. Hun specialisatie is de verkoop van kwalitatieve occasions met weinig kilometers op de teller. De voorraad van het bedrijf verandert telkens weer. De voorraad kan worden verdeeld in meerdere prijsklassen. Met hun actuele voorraad hebben zij altijd de auto klaar staan die geschikt is voor uw budget, situatie en persoonlijkheid. Bent u dus op zoek naar een occasion? Dan is dit autobedrijf in Huissen zeker de moeite waard om langs te gaan.

De kracht van Paul van Dalen ligt in de openheid en betrouwbaarheid tegenover de klanten. Hun occasions worden standaard afgeleverd met het volgende: Een onderhoudsbeurt, voldoende brandstof, de auto’s zijn volledig gereinigd van binnen en buiten, nieuwe Apk-keuring, Nationale AutoPas (NAP), BOVAG-garantiepas, een resterende fabrieksgarantie of minimaal 6 maanden BOVAG-garantie (bij aankoop boven de €4.500,-). Mocht u niet woonachtig zijn in de regio kan in, in overleg, deze garantie alsnog worden verleend in uw woonplaats.

Autobedrijf Huissen

Waarom kiezen voor dit autobedrijf in Huissen?

Als u kiest voor ons autobedrijf in Huissen, dan krijgt u een kwalitatieve auto voor een lage prijs. De auto is zo goed als nieuw, met een lage kilometerstand, voor een veel voordeligere prijs dan een nieuwe auto. Veel particulieren maken de keuze voor een occasion in plaats van een nieuwe auto mede door deze reden. Hierdoor blijven de verkoopaantallen ieder jaar weer stijgen. Paul van Dalen automobielbedrijf is gevestigd op twee locaties. Op de Karstraat worden er occasions verkocht en zijn er mogelijkheden voor onderhoud. Op de tweede locatie aan de Veilingweg is er enkel verkoop. Doordat ze plus/minus 100 BOVAG-occasions hebben zal er gegarandeerd een geschikte occasion voor u tussen staan. Bent u dus op zoek naar een autobedrijf in Huissen dat occasions verkoopt? Dan kunt u altijd langskomen bij één van de vestigingen.