Naar de garage voor apk in Tegelen

Elk jaar komt het er weer aan, de apk in Tegelen. Deze keuring is bedoeld om de verkeersveiligheid te vergroten en tevens het milieu te beschermen. Tegenwoordig is er een extra keuring bijgekomen voor auto’s met een dieselmotor en dat is de roetmeting. Voor al deze keuringen kan je terecht bij garage Maasveld. Dit is een zeer vertrouwd adres en hier kom ik al jaren met mijn wagen. Want ook voor onderhoud en reparaties ben je hier aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft de service bijzonder hoog in het vaandel zitten en weten de monteurs hier alles over verschillende merken auto’s.  apk Tegelen

Na de apk in Tegelen kan ik weer de weg op met mijn auto

Deze keer had ik weer het bericht gekregen dat de jaarlijkse akp in Tegelen eraan kwam. Hiervoor moest ik een afspraak maken bij een garage. Omdat ik mijn wagen ook in onderhoud heb bij garage Maasveld, was het voor mij duidelijk dat ik hier ook de keuring zal laten uitvoeren. Hiervoor moest ik wel een afspraak maken, omdat zij anders geen tijd voor je hebben. Na een telefoontje te hebben gepleegd stond de afspraak vast. Zoals ik al had verwacht is mijn wagen met vlag en wimpel geslaagd, de keuring kan weer een jaar verder gezet worden.