Mooie occasions in Venray te koop

Sinds ik op zoek was naar occasions Venray en deze bij Drive in Cars heb gevonden ben ik een zeer tevreden persoon. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een ander vervoersmiddel had ik bijna de hoop opgegeven. Een jaar terug had ik via de welbekende verkoopsite een leuk model zien staan en de prijs sprak mij ook wel aan. Meteen een afspraak gemaakt en voordat ik het in de gaten had was deze auto mijn eigendom. Nu weet ik ook wat het spreekwoord betekend, een kat in de zak kopen, dat heb ik nu wel ondervonden. 

Geweldige service

Hooguit een maand had ik met die auto gereden toen deze al rijp was voor de sloop. Dat was eens en nooit meer bij een particulier iets kopen. Via het internet zag ik mooie occasions in Venray. Deze auto’s stonden te koop bij een garage, Drive in Cars genaamd. Meteen hier een afspraak gemaakt om te kijken of er een leuk karretje voor mij tussen stond. Na een hartelijk ontvangst door de medewerker en een proefrit in één van de vele modellen heb ik een auto gekocht. 

Tegenwoordig laat ik mijn karretje hier ook onderhouden. Nog nooit heb ik zo een geweldige service gekregen bij een garage.