Mooi occasions Hoofddorp

Op zoek naar mooie occasions Hoofddorp dan hoef je niet verder te zoeken en ben je hier aan het juiste adres aangekomen. Bij Auto Rivano kan je een Occasion Plus kopen, dit is alleen mogelijk wanneer een garage is aangesloten bij een Bosch Car Service. 

De kwaliteitskenmerken van een Occasion Plus van Bosch Car Service Rivano:

  • Niet ouder dan 9,5 jaar
  • Maximaal 150.000 kilometer op de teller
  • NAP (Nationale Auto Pas) geregistreerd
  • Minimaal 10 maanden APK
  • De accu heeft een accutest doorstaan en een accuservice gehad

Een zeer mooie occasion gekocht

Nadat ik contact heb gehad bij het garagebedrijf van Auto Rivano voor het zoeken naar een geschikte occasion ben ik er eindelijk in geslaagd om een mooie auto te kopen. Omdat er op het moment dat ik bij het bedrijf langs kwam er totaal geen geschikte occasions in Hoofddorp stond, heb ik het garagebedrijf de opdracht gegeven om ogen en oren open te houden zodra er een auto te koop werd aangeboden. Niet veel later werd ik gebeld met de mededeling dat er een zeer mooie occasion binnen was gekomen.

Inmiddels heb ik mijn auto al in mijn bezit en ben er zeer tevreden over. Natuurlijk is deze auto eerst helemaal nagekeken voordat deze in de verkoop kwam.