Mijn oom gaat een scootmobiel kopen

Mijn oom is inmiddels al aardig op leeftijd en de laatste paar maanden gaat het lopen steeds slechter. Vaak gaat hij met mijn tante een dagje op stap, maar de laatste paar maanden moeten ze dat uitje maar vergeten, verder dan de tuin komen ze niet. Tot grote ergenis van zowel mijn tante als mijn oom. Doordat ze de dagjes uit zo missen waren ze op zoek gegaan naar een gepaste oplossing. Via internet kwamen ze op een site wat de doorslag gaf; ze gaan een scootmobiel kopen. Meteen hadden ze een afspraak gemaakt met een van de adviseurs om langs te komen aan huis voor een demonstratie. Deze adviseur had meerdere modellen meegenomen zodat mijn oom hier rustig op zijn gemak in kon zitten en uitproberen. Mijn oom had al snel een keuze kunnen maken, een scootmobiel die opklapbaar is, kan zo makkelijk in de auto mee. Door scootmobiel kopen kunnen mijn oom en tante weer genieten van hun uitstapjes, wat hadden ze dat gemist.   Gebruikte_P

Samen erop uit

Sinds de aankoop van de scootmobiel zijn mijn oom en tante vaak dagelijks samen op stap. Lijkt wel of ze de afgelopen maanden willen inhalen. Ze gaan bijna elke week wel naar een andere plaats in Nederland om zo gezellig te kunnen shoppen, of om lange wandelingen te maken aan de boulevard van Scheveningen. Ook kunnen ze weer samen met hun kleinkinderen naar de dierentuin, iets wat ze enorm hadden gemist. Mijn oom is helemaal tevreden met zijn nieuwe opvouwbare scootmobiel. Opvouwbare_P (1)