Over mezelf

Dankzij mijn vader,

Mijn vader is vroeger autocoureur geweest en dankzij het feit dat hij altijd aan het racen is geweest kreeg ik de smaak ook te pakken en wou er graag meer over weten. Nu dat ik toen die tijd nog te jong was geweest om te racen mocht ik het van dichtbij toch meemaken. In de auto zitten ging toen die tijd nog niet en moest het zo laten dat ik er wel naast mocht staan voor de race. De enthousiasme die ik altijd al heb  gehad voor het vak is nu op latere leeftijd nog niet verdwenen en blijf het geweldig vinden om het te zien.

 

Nu dat ik zelf rijden mag,

Nu dat ik zelf auto mag rijden is mijn vader met het vak gestopt. Jammer genoeg kan ik het niet tegen hem opnemen en zal het moeten vinden met een andere tegenstander. Doordat mijn vader er wel altijd bij is als het moment komt dat ik de wedstrijd in ga, krijg ik toch een gevoel van vertrouwen en kan met zekerheid blijven zeggen dat mijn vader toch een soort van engel is voor mij.

Dankzij de uitstraling van mijn vader ben ik ook deze blog gaan schrijven.                                                     Veel leesplezier gewenst!