Kras op de auto? Ga naar Schadeherstel Haarlem.

Ben altijd heel erg zuinig geweest op mijn auto. Zodra er een spatje modder op zat stond ik er alweer met een emmertje sop naast om deze te verwijderen. Het was voor mij dan ook een ramp toen ik erachter kwam dat er een flinke kras op mijn auto zat. En natuurlijk heeft niemand iets gezien, of niemand die zo netjes is om er een briefje op te doen met zijn gegevens. Het moet haast wel voor de deur zijn gebeurt, ik heb namelijk de auto gisteren nog een wasbeurt gegeven en toen is me niets opgevallen. Echt door zoiets ben ik in alle staten, hou dan ook steeds mijn auto in de gaten om een dader te kunnen vinden. Zo ook vanmiddag ik stond in de keuken en was bezig met eten te maken. Zie ik daar mijn buurmeisje op haar step voorbij steppen. Plotseling zie ik haar van haar step afvallen, en de step tegen mijn auto aan gaan. Snel naar buiten, eerst maar kijken of het meisje niets had, en toen naar mijn auto…..Ja hoor ik had wederom een flinke kras op de auto. Inmiddels was de buurvrouw ook op het gehuil van haar dochter naar buiten gekomen. Nu blijkt dat ze ook al eerder met haar step tegen mijn auto is gegaan. Gelukkig heeft Schadeherstel Haarlem mijn auto weer netjes kunnen maken. 

SAMSUNG

Goed geregeld.

Via de verzekering zijn alle kosten van Schadeherstel Haarlem vergoed. Mijn buurmeisje heeft er gelukkig niets aan overgehouden. In het vervolg kijkt ze goed uit voordat ze op haar step langs mijn auto stept. logo-2