Je auto verkopen in de randstad

Je auto verkopen in de randstad

 

Het duurde nog best een tijd voor ik door had dat ik mijn auto eigenlijk niet meer nodig had, want voor mij was het bijna natuurlijk geworden dat ie er gewoon was. Je moet echter ergvsdgoed begrijpen dat als je je auto maar enkele keren per jaar gebruikt en je ‘m toch nog midden in de stad kwijt moet, je er eigenlijk niks aan hebt. Ken je het witte fietsen plan van de jaren zeventig nog? Zoiets is er nu ook voor auto’s, je deelt als collectief een auto en dan kun je er dus inderdaad incidenteel gebruik van maken. Persoonlijk leek dit mij ineens een stuk geschikter dan dat ik de hele tijd die auto voor mezelf zou houden en er niks mee zou doen. Bovendien, in diezelfde tijd dat ik ‘m niet gebruikte, moest ik wel de kosten betalen voor de parkeerplaats en bovendien wegenbelasting en natuurlijk de verzekering. Het werd mij inmiddels allemaal een beetje teveel zo. Ik wilde mijn auto verkopen en zocht dus een manier waarop dat het beste zou gaan. Via het internet aan andere mensen bleek geen al te best idee als je een auto verkopen wilt, ik kreeg er althans geen enkele keer een realistisch bod voor en dat sterkte me niet echt in het idee dat dit nou zo’n goed idee was. Mijn auto verkopen heb ik uiteindelijk via Autoinkoop Randstad gedaan, de beste partij op dit gebied. Met veel ervaring weten zij tenminste wat een auto waard is en bieden ze er een goede prijs voor!