Interesse in een rolstoelauto kopen? Neem een kijkje bij Freedom Auto Aanpassingen

Een rolstoelauto is een auto die is aangepast zodat iemand die een rolstoel gebruikt makkelijker in de auto kan gaan zitten of zelfs de auto kan besturen vanaf een speciale stoel. Rolstoelauto’s vind je bij Freedom Auto Aanpassingen. Hier kun je een rolstoelauto kopen voor een mooie prijs en speciaal uitgezocht op jouw voorkeuren. Freedom kijkt samen met jou naar je situatie en voorkeuren. Of je nu graag een auto wilt waar je kind in een rolstoel makkelijk in kan rijden en zitten of dat je zelf in een rolstoel zit en graag wilt rijden, we gaan samen met je kijken naar de opties.

Freedom Auto Aanpassingen is de plek om een rolstoelauto te kopen of huren

Bij Freedom Auto Aanpassingen kun je terecht voor een rolstoelauto. Er is een ruime keuze uit verschillende merken en soorten auto’s. Bij Freedom kun je een rolstoelauto kopen, maar ook huren. Als je gaat voor kopen, dan is de auto natuurlijk echt voor jou. Het is een goede investering, maar wel een grote. Je kunt er ook voor kiezen om een occasion te kopen. Deze zijn dan wel al gebruikt, maar ook door ons weer zo goed als nieuw gemaakt. Daar betaal je dan ook een goedkopere prijs voor. Heb je de auto maar een bepaalde tijd nodig of wil je er gewoon nog even van proeven? Dan kun je ook een rolstoelauto leasen.

Rolstoelauto’s van de beste merken

Bij Freedom krijg je niet alleen advies en keuzehulp, maar kun je ook een gratis proefrit maken voordat je een auto gaat kopen of huren. Je hoeft je ook nooit zorgen te maken over de kwaliteit of uiterlijk van de auto: de rolstoelauto’s bij Freedom zijn van de beste merken. Kies bijvoorbeeld voor een Volkswagen of Mercedes om echt indruk te maken of voor een Ford of Fiat als je een iets kleinere auto of bus wilt hebben. Hiernaast verkoopt Freedom ook nog auto’s van merken zoals Renault, Opel en Peugeot.