Ik wil van mijn auto af

Ik wil van mij auto af, verzuchtte ik vanmorgen, toen hij mij alweer in de steek liet met het opstarten. Maar ja, hoe doe ik dat? Het is niet een auto die ik makkelijk kan verkopen, lijkt me. Ik kan een advertentie gaan zetten, maar hoe klets ik om dat vervelende niet opstarten heen? Ik ben eigenlijk wel verplicht om mankementen te melden. Maar het vervelende is, dat ik met het melden van zo’n mankement ook eventuele kopers af zal schrikken. Niemand wil nu eenmaal een auto die niet altijd opstart als je weg wilt, net zomin als ik dat wil. Daar komt bij, dat ik ook niet heel lang af wil wachten tot ik mijn auto verkocht heb.

Ik wil binnen afzienbare tijd van mijn auto af

Ja, dat is wel hoe ik me voel: ik wil binnen zeer zeer afzienbare tijd van mijn auto af. “As soon as possible”, zoals de Amerikanen zeggen. En daar bedoelen ze niet hetzelfde mee als wij Nederlanders met “zo snel mogelijk”, nee, ze bedoelen: “nu, direct, ik wil geen moment meer wachten.” Dat is echt precies hoe ik mij nu voel. Ik had een afspraak, waar ik op tijd moest zijn, maar ja, dat kon ik weer eens vergeten. Voor de zoveelste keer.

Teveel mankementen aan mijn auto

Mijn auto vertoont zo langzamerhand zoveel mankementen dat ik er niet veel meer aan heb. Veel te vaak moet ik de garage inschakelen voor ik weg kan. Dan is er weer dit, dan is er weer dat.

Het is zo langzamerhand wel duidelijk dat ik schoon genoeg heb van die auto, en dat ik hem graag zo snel mogelijk wil verkopen.

Ik wil mijn auto snel verkopen

Maar ja, snel verkopen, hoe doe ik dat met een schadeauto. Überhaupt een auto verkopen met schade wordt heel lastig. Ik kan natuurlijk wel naar een sloopbedrijf gaan, maar ja, dan krijg ik er helemaal niets meer voor. En hij is nou ook weer iets meer waard dan helemaal niets. Zelfs al gaat het alleen maar om de onderdelen, die moeten echt nog wel wat opbrengen. En iemand die handig is, die kan de auto misschien best nog opknappen

Een auto opkoper is voor mij de beste keuze

Ik ben ondertussen maar eens wat op het internet gaan zoeken, en opeens zie ik iets: gratisuwautoverkopen.nl. Op deze website biedt men aan je auto snel op te kopen, ook al heeft hij schade. Ik bel ze op, en ben binnen no time van mijn auto af, en een redelijk bedrag rijker. Wat wil ik nog meer!