Ik heb mijn heftruckcertificaat gehaald!

heftruckcertificaat

Een groot voordeel

heftruckcertificaat Eindelijk heb ik hem dan, mijn heftruckcertificaat! Een tijdje terug heb ik samen met een aantal collega’s aan onze baas gevraagd of wij het ook mochten halen. Er zijn op dit moment namelijk maar 2 mensen binnen ons bedrijf die erop mogen rijden en dat is soms helemaal niet handig. Laatst bijvoorbeeld, toen waren zij er allebei niet en toen konden we een hele hoop werkzaamheden niet doen. Uiteindelijk zag onze baas gelukkig zelf wel in dat het het bedrijf een hoop zou opleveren als wij hem ook zouden gaan halen.

Het was heel erg leuk!

Ik vond het heel erg leuk om mijn heftruckcertificaat te halen. Ik had er al best lang naar uitgekeken maar vond het toch net iets te duur om zelf te betalen. En stiekem wist ik ook wel dat mijn baas overstag zou gaan. We hebben nu sinds we vorige week de cursus hadden in totaal 6 mensen binnen het bedrijf die op een heftruck mogen rijden. De cursus duurde in totaal 2 dagen en het was erg gezellig om te doen samen met mijn collega’s. De organisatie zat heheftruckcertificaatel erg goed in orde en ik vond de lunch erg lekker. Ook was het een groot voordeel dat er zowel aandacht aan de praktijk als de theorie werd besteed, hierdoor werd het een stuk inzichtelijker en makkelijker te begrijpen. Als ik een vervolgcursus moet gaan doen, ga ik deze ook zeker weten bij Ossefort doen en ik zou het ook aan iedereen om me heen aanraden!