Ik heb goede ervaringen met Financial Lease

Financial lease

Financial leaseMocht jij een heel specifiek automerk willen hebben, dan is dat mogelijk bij Financial lease. Zij bieden namelijk alle merken aan die jij je maar kunt bedenken. Natuurlijk zijn er geen hele unieke exemplaren, maar hun voorraad is wel erg groot. Sinds ik een eigen bedrijf ben begonnen en medewerkers in dienst hebben, vragen zij mij steeds vaker om een bolide van de zaak. Hiervoor had ik daar nooit aan gedacht en daarom wist ik eigenlijk ook niet eens waar ik moest beginnen. De mogelijkheden in deze branche zijn eindeloos en daarom kon ik het ook precies zo duur maken als ik zelf wilde. Toen ik met mijzelf een budget had afgesproken, heb ik contact met dit bedrijf opgenomen.

Een prettig gesprek

Financial leaseTijdens dit gesprek heeft Financial Lease mij heel veel mogelijkheden voorgelegd. Hierdoor hebben zij goed kunnen bepalen waar ik nu eigenlijk naar op zoek was.  Aan het einde van dit gesprek heb ik dan ook een ongelofelijk goed advies van hen gekregen. Hier kon ik echt iets mee en het was stof tot nadenken. Een week later was ik nog steeds ongelofelijk enthousiast en kon ik niet wachten om mijn personeel het goede nieuws te gaan vertellen. Inmiddels hebben zij allemaal een ongelofelijk mooie wagen met stickers van onze onderneming hierop. Daardoor maak ik ook nog eens wat reclame, terwijl zij overal heenrijden waar zij willen. Mocht jij benieuwd zijn of dit ook iets voor jou of jouw bedrijf is, kijk dan snel op de website voor meer informatie!