Goedkope lpg in Rotterdam

Wat ben ik blij sinds ik lpg Rotterdam in mijn auto heb laten plaatsen. Voorheen was het altijd flink schrikken zodra ik weer eens moest tanken met mijn auto. Met gemak haalde ik elke keer de €85,- en dat herhaalde zich bijna elke week. Tot ik van de mogelijkheid hoorde dat er een bedrijf in de buurt was die deze installaties in je auto inbouwen. Dit bedrijf heet LPG Spijkenisse. Omdat ik zo genoeg had van de hoge rekeningen bij het tankstation heb ik een afspraak gemaakt met deze garage. Een paar dagen later was het zover en kon ik met mijn auto langskomen.  

Dit is pas leuk tanken

De allereerste keer toen ik moest tanken heb ik mijn ogen uitgekeken en ik begon zelfs te twijfelen of het totaalbedrag op de pomp wel klopte. Sinds ik een lpg installatie in Rotterdam in mijn auto heb laten inbouwen hou ik geld over.

Het bedrijf LPG Spijkenisse bestaat al meer dan 20 jaar en heeft zeer vakkundig personeel in dienst. Het maakt dan ook niet uit met welk merk auto je naar deze garage komt, want de medewerkers hebben jarenlange ervaring met verschillende automerken. Tevens heb je jarenlange garantie op de inbouw van de gasinstallatie.