Goede fietsreparatie in Utrecht

Wat ben ik blij met de fietsreparatie Utrecht. Zonder de hulp van dit bedrijf had ik nu in een overvolle bus moeten zitten. Elke dag ga ik op mijn trouwe tweewieler naar mijn werk, lekker een stukje in de frisse lucht. Voorheen ging ik altijd met de auto en daar begon al bijna de ellende om de hoek, file. daarom leek het mij verstandig om met goed weer de auto thuis te laten en met de tweewieler naar mijn werk te gaan. Geen stress meer om een parkeerplaats te vinden en ook scheelt het mij enorm in de benzinekosten.  

Wat een pech

Vorige week wilde ik weer naar het werk gaan. Het was mooi weer en dat bekende dus dat de auto thuis bleef. Toen ik mijn stalen ros uit de schuur pakte en hierop wilde wegrijden knapte mij ketting. Dat was een tegenvaller, nog nooit had deze mij in de steek gelaten. Meteen een afspraak gemaakt bij de tweewieler de Favoriet en ik kon die middag al terecht voor een fietsreparatie in Utrecht. Nadat de medewerker had bekeken of repareren wel haalbaar was en hoeveel het ging kosten heb ik een prijsindicatie gekregen. Meteen een afspraak gemaakt en mijn karretje laten maken.