Garage Papendrecht levert kwaliteit

Reparatie

Afgelopen maand is het motorblok van mijn auto stuk gegaan. Zodoende ben ik langs een aantal garages gegaan om het motorblok te laten repareren. Maar helaas zonder enig resultaat want al deze aanbieder hanteerde zeer dure prijzen. Van een aantal aanbieders kreeg ik zelfs te horen dat alleen het motorblok al bijna net zo duur was als de waarde van mijn auto. Maar ikzelf gaf de moed niet op! Met de intentie een goedkope Garage Papendrecht te vinden ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. In een mum van tijd kwam ik dan ook uit bij een goedkope garage Papendrecht genaamd: Garage-Dordrecht!

Garage Pependrecht

Specialist

Deze garage is een erkend bedrijf dat zeer voordelige prijzen hanteert, maar ook gespecialiseerd is op elk gebied van auto reparaties. Zie hieronder een aantal specialisaties:

  • APK
  • Alle mogelijke reparaties van: uitlaat tot motorblok reparaties
  • Onderdelen vervangen
  • Auto spuiten
  • Banden aanleggen

Na het zien van deze specialisaties nam ik het besluit om mijn motorblok te laten repareren door Garage-Dordrecht.

Reparatie

Slimme keuze

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat het een slimme keuze is geweest. Voor een zeer voordelige prijs is er een nieuw motorblok in mijn auto geplaatst. Mijn auto functioneert weer naar behoren en dat voor een schappelijk tarief. Garage Dordrecht heeft mij een uitstekende service verleend, en ook heb ik honderden euro’s bespaart door deze garage. In verhouding met andere garages heb ik zo’n dertig procent bespaart op deze reparatie en dat is natuurlijk geweldig!

Aanrader