Eindelijk mijn taxipas gehaald

Wesseldijk logo

Wesseldijk-4567Al een tijdje zit ik er over na te denken om mijn taxipas te halen. Het halen van een taxipas is nog het enige wat ik moet doen om mijn eigen taxibedrijf te beginnen. De laatste tijd ben ik van alles aan het regelen om een auto te kunnen kopen om deze als taxi te gebruiken. Van een vriend van mij had ik begrepen dat ik bij rijschool Wesseldijk moest zijn voor mijn taxipas.

Taxidiploma

Voor het halen van je taxidiploma moet je verschillende dingen kunnen. Eigenlijk is dit ook een soort rijles, omdat je op een andere manier leert rijden. Een taxi mag bijvoorbeeld op busbanen rijden en daarom is het belangrijk dat je een taxipas hebt.

Het leek mij een goed idee om een wesseldijk vrachtwagentaxibedrijf te beginnen, omdat ik rijden zo ontzettend leuk vind. Op deze manier kon ik mijn passie en mijn werk combineren. Eigenlijk zou ik ook in een vrachtwagen kunnen gaan rijden, maar dan mis ik toch het menselijke contact dat je wel hebt in een taxi.

Eigenlijk vind ik het allemaal wel heel erg spannend, omdat een eigen onderneming risico’s met zich meebrengt. Gelukkig weet ik zeker dat ik goed begeleid wordt door Wesseldijk voor het behalen van mijn taxidiploma.

Als ik mijn taxipas heb gehaald dan kan ik beginnen met mijn eigen taxibedrijf. Tot die tijd ben ik vooral bezig met het treffen van voorbereidingen zoals het registreren van mijn bedrijf en het laten maken van een website. Zo weet ik zeker dat ik goed ben voorbereid!